Despre noi

Pentru inceput

Cateva lucruri care ne caracterizeaza

Firma noastră s-a înființat în anul 2012 din pasiunea şi placerea de a oferi clientilor nostrii, mobilier de calitate, atat pentru spatii rezidentiale cat si pentru spatii comerciale. Suntem în continuă dezvoltare și suntem încrezători în rezultatele din următorii ani.

Lucrările prezentate pe website-ul nostru sunt executate de către firma noastră. Gama de materiale din care realizăm mobilierul la comandă este foarte variată. Folosim o paletă largă de culori și materiale precum pal melaminat, MDF lucios sau mat,blaturi termorezistente de bucătărie. Totodată promovăm introducerea sistematică de produse noi pe piața românească , de regulă culori sau accesorii care pot determina noi tendințe în designul de mobilier.

Principalul obiectiv al nostru este satisfacerea clientului. Acest lucru il obtinem folosind cu eficiență spațiul disponibil, optimizând mobilierul în functie de necesitatile clientului.

Calitate

Includem în fiecare proiect standardul propriu de calitate, funcționalitate, confort și estetică. Armonizăm mobilierul cu dotările și amenajările preexistente. Asigurăm consiliere în privința alegerii materialelor, culorilor și accesoriilor. Asigurăm proiectarea, execuția, transportul și montajul mobilierului.

Vezi galerie foto
Material Pal si MDF

Sfaturi Design si consultanta gratuita

Facilitati Trasport Gratuit

Mobila la comada Dormitoare

Mobila la comanda Bucatarii

Mobila la comanda Mobilier de baie